Pian takaisin Kanariansaarille!
Voit taas aloittaa haaveilun… Nähdään mahdollisimman pian kauniilla saarillamme, kun se on jälleen turvallista.

Tutustu Kanariansaariin ja sen tarjoamiin upeisiin lomaelämyksiin. Osallistu myös sivun alalaidassa olevaan arvontaan, jossa voit voittaa lahjakortin Kanarian-matkaasi varten!

Kanariansaaret – Pian takaisin aurinkoisille rannoille

Kanariansaarilla aurinko paistaa yli kolme tuhatta tuntia vuodessa. Saat siis varmuudella nauttia pitkistä valoisista päivistä ympäri vuoden. Aurinko paistaa lähes aina, ja mikä sen parempaa kuin suunnata rannalle rentoutumaan ja kylpemään valossa!

Upeat uimarannat ovat Kanariansaarten suosituimpia nähtävyyksiä ja tarjoavat sekä täydellistä rentoutumista auringossa että vesiurheilua huimapäille.

Tästä pääset tutustumaan kymmeneen upeimpaan rantaan Kanariansaarilla:

Kanariansaaret – Pian pääset sanomaan hei auringolle, luonnolle ja kiehtoville kaupungeille ja kylille

Leuto ilmasto ympäri vuoden: se on Kanariansaarten lupaus! Talvella keskilämpötilat vaihtelevat 20 celsiusasteen molemmin puolin, ja sateeltakin säästytään yleensä.

Ilmasto on täydellinen, halusit sitten ihailla nähtävyyksiä, tutkia ihmeellistä vulkaanista luontoa tai tutustua rauhalliseen kaupunki- ja kyläelämään.

Kanariansaaret – Pian takaisin kokemaan kahdeksan uniikkia saarta

Ota kaikki irti Kanariansaarten tarjonnasta. Suosittelemme pysähtymään matkalla vähintään kahdeksi päiväksi kullekin saarelle, vaikka sekään ei tunnu riittävän. Hyödynnä Gran Canarian ja Teneriffan mahtavia lento- ja vesiyhteyksiä: Aloita matkasi näistä pääsaarista kohti Fuerteventuraa, Lanzarotea, La Gomeraa, La Palmaa, El Hierroa ja La Graciosaa kohti!

Kanariansaaret – Vieraile uniikeissa maisemissa pian!

Kanariansaarten luonnon monimuotoisuutta voit ihailla mm.
Garajonayn luonnonpuiston subtrooppisissa metsissä La Gomeran saarella, Los Tilos laurel -metsässä La Palman saarella, Dunas de Corralejo -luonnonsuojelualueen hiekkadyyneillä Fuerteventuran saarella tai Maspalomas-rannalla Gran Canarialla.

Saarilta löydät yllättäviä, vulkaanisen maaperän muovaamia paikkoja. Koe Timanfayan luonnonpuisto Lanzaroten saarella, Espanjan korkein vuori Teide Teiden kansallispuistossa Teneriffalla ja upeita näköalapaikkoja muun muassa El Hierron saarella.

Kanariansaaret – Pian pääset taas lempilajiesi pariin

Pyöräily, patikointi, purjelautailu vai laitesukellus…? Kanariansaaret ovat yksi parhaista kohteista sporttisille ja aktiivisille ihmisille, jotka haluavat hyötyä hyvistä säistä vuoden ympäri.

Kanarialla pääset liikkumaan upeissa maisemissa. Saarilta löytyy kunnolla merkittyjä patikointireittejä ja hyviä pyöräilyteitä. Rannikolla voit nauttia vesiurheilusta muun muassa purjelautailun ja sukelluksen merkeissä.

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron arvoinen matkalahjakortti Kanariansaarille!

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa lomaunelmasi! Arvomme osallistuneiden kesken kaksi 1000 euron arvoista matkalahjakorttia Kanarian saarille. Osallistu arvontaan 15.01..2021 mennessä täyttämällä oheinen lomake. Arvonta suoritetaan 29.01.2021.

Käyttöehdot: Arvontaan osallistuminen ja mahdollinen voitto ei maksa osallistujalle mitään eikä velvoita ostamaan mitään. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet, jotka asuvat EU:n alueella. Pidätämme oikeuden tarkastaa voittajien iän. Osallistuja on itse vastuussa sähköpostiosoitteensa oikeellisuudesta. Matkalahjakortti on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa käteiseen. Arvonnan järjestää Espanjan Matkailutoimisto.